Žádost o admina

1
Conditions
Minimum 18 years of age. (23)
Minimum 25 hours spent on the server. (106 + idk kolik v csgo)
Functional and high quality microphone. (ano)
Time flexibility. (v rámci možností ano)
Not be an administrator on any other server. (ano)

What has to be in Admin application?
Nick - Frigo
Age - 23
SteamID - STEAM_0:0:102018895
Time spent playing - cs2 106h (retakes), csgo hodně (hlavně retakes 2)
Reason why are you applying for Admin post and why should we choose you !?
Důvod: Na serveru se né vždy vyskytuje admin, který by mohl rychle řešit problémy, jako jsou toxické chování, urážky nebo výskyt cheaterů. Jedním z kvalitních adminů, na které se lze spolehnout, je Thonder1. Nicméně ani on/ostatní admini nemají možnost být neustále online. Proto bych rád přispěl svým časem a schopnostmi k udržení pořádku na serveru, který je jinak výborným místem pro hráče.
Proč právě já:
- Jsem pravidelným hráčem na vašem serveru a znám pravidla, která respektuji pro fungování komunity.
- Sám se snažím být vždy slušný a spravedlivý, a to i v obtížných situacích.
- Na serveru jsem v rámci mezích aktivní, neboť je to dobrá věc jak se rozehrát/zabavit se, a proto zde trávím i dostatek času, který je "potřeba" pro pozici admina.
- Na serveru pravidelně komunikuji s ostatními hráči, snažím se s nimi vycházet, a tudíž si myslím, že z pohledu admina dokáží řešení situací v souladu s pravidly serveru.
Info about you (minimum 30 words).
Jsem hráč, který se naplno věnuje Counter-Striku. V současnosti se zaměřuji především na týmovou hru, ve které se snažím neustále zlepšovat. Mým cílem je překonávat jak individuální, tak týmové výzvy spojené s posunem vpřed, a to co nejefektivněji a s rozumným přístupem.
Server - Retakes #1