unban req

1
Your ingame nick: kiy//
Your Steamid: STEAM_0:0:813873266
Nick of the Admin who banned you: Thonder

Vážení provozovatelé Gamestown,

obracím se na Vás s touto žádostí o odblokování mého účtu na serveru Gamestown. Byl jsem nedávno zablokován za údajné porušení pravidel ohledně cheatingu, avšak rázně tvrdím, že k žádnému takovému porušení nedošlo. Nepoužíval jsem žádné nepovolené softwary či postupy, které by narušovaly fair play prostředí na serveru.

Vzhledem k tomu, že jsem pevně přesvědčen o své nevině, žádám Vás o důkladné prověření situace a případné poskytnutí důkazů, které vedly k mému zablokování. Věřím, že jakákoli nedorozumění či chyba mohla nastat, a rád bych měl možnost toto vysvětlit a obnovit své členství na serveru.

Dále bych také chtěl požádat o poskytnutí demoverze, pokud je k dispozici, aby bylo možné podrobněji prozkoumat události, které vedly k mému zablokování. Tímto bych mohl lépe porozumět situaci a případně poskytnout další relevantní informace k vyšetření.

Pevně věřím, že tento incident může být vyřešen prostřednictvím spolupráce a transparentní komunikace. Byl jsem dlouholetým členem komunity Gamestown a vážím si příležitosti nadále se účastnit vašich her.

Děkuji Vám za pochopení a vaši rychlou odezvu v této záležitosti.

Re: unban req

2
Zdravím,

predom by som sa chcel v mene Games-town.eu Admin Teamu ospravedlniť za vzniknuté možné nedorozumenie a poďakovať za informovanie.
Môžem Vás uistiť, že sa pokúsime situáciu vyriešiť čo najrýchlejšie a spravodlivo.
Už na danú tému komunikujeme s adminom Thonder1 a čakáme na jeho vyjadrenie. Doba čakania môže trvať jeden až dva dni, preto Vás prosím o strpenie.

S pozdravom,

Games-town.eu Management.
CO-OWNER

Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests