Unban

1
Žiadost o UB

Tvůj nick : GuNy

Steam ID : STEAM_1:1:431346899

Server, kde si dostal ban : retakes #2

Admin, který ti dal ban : Thonder1

Důvod, proč si byl zabanován : wallhack

Důvod, proč by si měl dostat unban :


x let hraju retakes na games townu, nevidím důvod proč používat hacky na serveru, je to ban za nic a budu si za tím stát, každej má někdy lucky days, pokud se podrobně podívate (jestli teda existuje demo) vžycky jsem kontroloval všechny pozice, pokud to byla situace 1v1 kdy defoval ve smoku tak je jasný že když to neukazuje hits že to někde peekne, pak lucky noscope…

Děkuji za spravedlivé odbanování

Re: Unban

2
Zdravím,

takže ohledně banu. Už nějakou tu dobu tě pozoruji jak si sám napsal chodíš na rtk už docela dlouho. Pokaždé když jsem se připojil na rtk tak kdo ví proč z ničeho nic přestaneš dávat killy a např. ze skóre 20/10 se dostaneš na K/D pod 1. Ale tak dobře třeba je to jen náhoda, že pokaždé když se připojím a začnu spectit tak přestaneš tak dobře.
Dodám, že jsi lvl 4 se stats K/D Ratio 0.97 Avg. Kills:16.78 poslední co jsem se díval tak si měl 10-13 killů proti lvl5 a jednomu high elu. Když jsi pak rtk taak máš stejné skóre jako lvl10. Potom je tu také, máš 2 VAC bany a hacknuté achievementy. Ano, máš 1506 dnů starý VAC, ale nic to nemění na tom že si používal cheaty.
Potom tu mám samotné to demo:
čas 0:53 miss ez kill do palace kdy enemy má 1hp
čas 2:10 koukáš z conu směrem do underu když máš teammata na shortu který pak šel do ladderu a nemůže ti tam nikdo jít
čas 2:19 preaim doprostřed fireboxu a total miss
čas 3:00 jumpshot s deaglem insta hs
poté flick na týpka co stojí na ninjovy a pak preaim do zdi jak total bot
3:30 když si to zpomalíte tak ani neuvidíte že by dal cross na a hlavu, ale stejně mu cinkne hlavu s mkou
4:21 total bot preaim znovu jako kdyby dělal že neví že tam stojí. hned poté co zabije enemy tak divný lock na dead body na stairech
6:30 awp na bench, enemy po něm střílí ze shortu Guny nesmyslně střílí do zdi u auta. Poté insta se otočí směrem na hráče co je ještě uvnitře kitchenu a hned si předmíří na okno když tam jde enemy. Poté zabije jednoho na shortu a z nějakého důvodu se otočí zpátky na kuchyň kde nikdo už nemůže být a kouká do zdi.
8:10 slyší jak enemy je za autem a střílí do appů o druhém ví že musí být v kitchnu ve smoku, přesto si checkuje bench kde nikdo nemůže být a to samé na shortu
8:42 najednou dává preaim přes zeď přesně na enemy když už několikrát neuměl dát preaim a mířil kus vedle nebo do zdi
10:02 spamuje smoke a nemůže vědět odkud enemy peekne, ale v momentu kdy už itachi jde peekovat default tak přestane spamovat a hned dává preaim na itachiho
10:40 enemy může být kdekoliv a guny se neohroženě rozhodne skočit ze stairů kde spotne itachiho sedícího pod tetrisem a poté mu dá noscope

V demu je vidět jak si píšu s itachim kde mi sám potvrzuje, že guny hraje divně. Proto jsem se rozhodl dát Gunymu ban.
Zde je demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/XSXRHTZDSXXIZ6J7-SCE/
S přáním hezkého dne

RTK HLSA Thonder1

Re: Unban

3
Zdar,

no ohledně toho banu tu nevidím demo, které popisuješ. To sice ano popisuješ můj Faceit ale nemůžeš srovnat normal hru a retake :D nikomu nejde o skóre na retake teda nevím jak to máš ty a je jasný, že celková hra se bude lišit od tvé normal hry. Řešíš co jsem za lvl a štve tě dostat od menšího já to chápu taky bych kvůli tomu byl toxic, ale jen ve hře kde o něco jde :D, opět říkám stojím si za tím, že nehackuju a odvolávat se budu opakovaně do unbanu. Nemůžeš pořád vytahovat faceit, kterej ani netryhardím a je založenej v roce 2018 což jsem byl tak v MG :D strašně mi lichotí, že si myslíš že jsem zaplej ale jak říkáš to bot preaim tak je to tím, že mám dementní preaim plus k tomu hraju csko na 70-120 fps a pak to prostě nějak zandám hraju to na zkušenost a znalost retaku ne na aim :D, takže se není čemu divit když to často dropuje. Jak sám víš, když hraje člověk retakes dlouho na stejným serveru, tak ví že se to hraje furt stejně. Co se týče kroků jestli jsem slyšel nebo ne to si nepamatuju já nehraju extrémně na kroky, poslouchám u toho někdy i songy takže... abych se ještě vyjádřil k tomu, že kdyŹ jsi ve hře tak najednou nehraju :D to je jasný vole jsi v lvl10 a když dojdeš na server kde hraju už dobu a začínám být přehranej, že začnu dostávat. A ještě myslíš, že jsem před tím banem nepoznal, že tam furt jsi? ještě jsem chtěl napsat do chatu co furt sleduješ, jde to lehce poznat, když najednou zmizíš z tabulky a nenapíše to disconnect a dá se to zjistit když najedeš to informace o serveru... takže další důvod k tomu proč bych neměl důvod hackovat.

Takže moje stálé důvody nesouhlasu s banem:
1. nesprávné demo
2. porovnávání jiných herních módů
3. porovnávání lvl na faceitu, který mám od mm ranku mg
4. a hlavně kdo jako dlouhodobý hráč retakes by měl důvod hackovat

Je to jen zneužití A práv s čímž já jako normal hráč nic neudělám, hlavně že tvoji kamarádi jsou všichni admini xd
Ano jsem toxic jelikož tu nebyl ani jeden pádný důvod nebo důkaz na demu kde bych ty hacky používal, je to jako se dívat na tvoje playe a v momentě kdyby si random namířil do toho místa tak bych zapisoval jako důvod k banu :D

takže enjoy tvoji hvězdnou kariéru jako MainAdmin a lvl 10 na faceitu ;) ;)

Re: Unban

4
Zde je správné demo. https://www.uschovna.cz/zasilka/XT5IBKP5ZUTJ67TH-W6N/

Neboj určitě si moji kariéru užiju :) Unban nedostaneš jelikož kdybys dostal tak tenhle portál by šel akorát do sraček a já bych ihned ukončil tu moji kariéru. Jsem totiž skoro jediný kdo něco dělá na tomhle portálu a dělá to co má. Ale chápu, že po takové době co tu hraješ a snažím se ti dát ban. Když si ho už dostal tak že jsi mad taky bych byl. A k tomu argumentu že ten fct je založený někdy tak je to uplně jedno. Jelikož na něm stále hraješ a jsi aktivní nebo teda naposledy 14.4.2022 jsi byl.
To že to netryhardíš neznamená přece že pak máš 10killů proti lvl5 a na rtk proti lvl10 pak dropuješ 30killů a máš podobné skore jako lvl10 :D
S přáním hezkého dne

RTK HLSA Thonder1

Re: Unban

5
No, vyjádřím se k tomu, protože chiko pokud mu to nepošlu tak se na to 100% nepodívá v následujících 14 ti dnech.

Začneme tvým trvzením, že x let hraješ na GT, a že tudíž nevidíš používat cheaty.
Stejně jako MM nebo faceit tak i naše servery porovnávají pomocí systému hráče a ti se potom nachází v tabulkách a dokazují ostatním svoje zkušenosti a udržují si svoje vybojované místo, někteří to berou více vážně než jiní.. to už je ale jiné téma.
Je přirozené, že hráči se budou snažit dosáhnout nějakého výsledku, nikdo nechodí na server jenom aby tam umíral.
takže pokud na serveru hrají dobří hráči, kteří okupují vrchní pozice tabulek jsou i hráči, kteří se tam chtěji dostat taky ale nejsou toho schopni dosáhnout klasickou cestou, takže se snaží podvádět.

každej má někdy lucky days
Jediné RNG, které se v csgo nachází je case opening a spawning na začátku kola. zbytek je vypočítáván, accuracy, dmg, spray pattern, strafe gain. nevím kam tímhle směřuješ ale csgo není o štěstí.

Je to jen zneužití A práv s čímž já jako normal hráč nic neudělám, hlavně že tvoji kamarádi jsou všichni admini
To, že se thonder rozhodne někoho zabanovat na základě nečeho, neznamená že zneužívá práva a ani to nemá nic s tím společného. v 95% jeho bany jsou oprávněné ve zbylých 5% se jedná o něco technického (formát,zápis).

Admin team, i když to některým může připadat tak není skupina přátel, je to srovnatelné jako pracovní prostředí i když se s tím člověkem můžeš vídat denně a rozumnět si nikdy by jsi s ním nešel nikam ven.

Z toho dema.
  • Jsi uprostřed skoku, a trefíš enemy, x desítek pixelů od crosshairu do středu jeho body hitboxu.
  • Namíříš na dávno mrtvé tělo wtf?
  • Tady mi to už přišlo jako pattern pro AB pro chest priority, protože se ti vždy podaří trefit střed body hitboxu.
  • Tady nevím jestli míříš na pravou stranu short arche nebo na enemy u benche.
  • Zajimavá věc, vystřelil jsi jednou a výstřel je ve středu kurzoru a hlavy u obou, typické pro aim helpery aby to nebylo obv tak ti pomáhají když jsi nepřesný že střelí do prostřed nejbližšího hitboxu a tvého crossu, takže je to potom jenom na tobě.

Závěrem si myslím, že není přímý důkaz o tom, že cheatuješ tvoje rádoby 50% chaotické no brain 50% godlike sense everypos check zaručuje to, že něco tam bude, jen o tom není důkaz.
Image

Re: Unban

6
Prvně se vyjádřím k těm screenům.
Nevím jak moc hraješ csko ale ve skoku s m4a1s není tak težký hitnout.
Zaměření na schody nemělo jinej důvod než si checknout jestli tam není ještě někdo protože jak jde vidět tak ct se furt tím směrem dívá, pak tam byl check toho co je tam za zbraně.
Scope s awp uplně normální flick ale byl tam roh a s awp ve scope ani trigger hack nefunguje.
Ten short kde mířím na site je úplně normální check dvou pozic abych věděl kde peekne druhý hráč. člověk se nemusí dívat tam kde má zrovna crosshair.
Short kill normální zbraň se kterou běháš což dělá plno lidí. to že to hitlo neznamená, že to vychází pořád.

K tomu jak říká tvůj závěr, !!!!!není důkaz!!!!! takže i kdybych sakra hackoval tak tam není důkaz k banu, každopádně si pořád budu stát za tím, že nehackuju. Je to jen výměna názorů, u které jste si zrovna vy dva usmysleli, že jsou tam hacky.

Teď k první časti zprávy. Jsou to dva odlišné módy, kde nemůžeš srovnat klasiku hru a tohle je to jako by si nadával na borce na deathmatch :D, je jasný že na každé mapě je to za nějakou stranu lehčí což většinou bývá T strana. Ct je hlavně o větším počtu.
K tomu jestli je csgo o štěstí, Ano je je to o timingách nebo když dáš hlavu ve běhu takže o štěstí to je.

To že je 95% oprávněných si nemyslím, protože nebyl jsem a ani nebudu první normal hráč na, kterýho thonder bude plakat, když ještě nebýval admin tak ho měl každý za plačko, najednou admin a patří mu celej games town, nikdo si neotevře pusu, protože by dostal kick a každej už ho prakticky zná takže mají v piči a já mám upřímně taky, jen jdu na games town abych si v pohodě zahrál a vychilloval se, k čemu by mi bylo hackovat na místě kde o nic nejde a nebudu z toho nic mít, mám prdel z lidí co chodí hackovat na komunitní servery a celý tohle dohadovaní jestli hackuju mi příjde směšný až k nasrání, protože jak se dá přesvědčit lidi, kteří tě na serveru nemají rádi (thonder mě), že to není hackování? ještě k tomu když tam má hlavní slovo? :D Nevím čím víc bych měl už argumentovat když jediný co jsem dostal jsou argumenty kde si někdo jen myslí, že jsou to hacky, jak se dá přesvědčit o nehackování? Kdybych měl vinu o které bych věděl měl bych důvod se tak obhajovat?

Takže nevím jestli prosit nebo se omlouvat za to, že si myslíte něco co není pravda.

Každopádně pevně věřím, že se nad touhle zprávou zamyslíte a rozmyslíte si kde je pravda, nechtěl jsem být na nikoho toxic což ani normálně nejsem, jen tohle člověka dokáže naštvat.

Děkuji za dočtení zprávy....

Re: Unban

8
chiko wrote: Tue, 3. May 2022, 04:15 Podívám se na demo až přijdu domu z nocni..
Mohli by jsme to už po 5-4 měsících prosím dořešit, když se to forum muselo opravovat tak dlouho, Respawn mi už přestal odpovídat v chatu jelikož když už mi dal unban tak mě Thonder zase zabanoval, chtěl bych vidět cheatera, který by měl potřebu tohle řešit i po x měsících.

BTW mám tu 3 moje účty v banu neprávem protože jsem pak hrál na jiných abych mohl být na serveru, tak jen aby se o tom kdyžtak vědělo

Díky za odpověď.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron