Žiadosť na admina

1
Nick : Mr. Quatro

SteamID : STEAM_1:0:157612156

Odehraný čas : Po reštarte 1d 05:51:17h.

Zkušenosti s adminováním : Už dávno som bol adminom na jednom už nefunkčnom serveri + som sa veľa naučil od súčasných adminov.

Důvod, proč se hlásíš na admina : Svoju aktivitu na jailbreaku si zvyšujem už niečo cez 4 roky a za tú dobu som už stretol rôzne dobré/zlé dušičky.. Prvý krát som sa pripojil na jailbreak server v roku 2018 a vydržal som tam do dnes. Keďže sme v dobe korony a zatvárania škôl, mám veľa voľného času, ktorý plánujem stráviť na jailbreaku. Touto žiadosťou by som chcel pomôcť serveru zlepšovať sa a zbaviť ho tých zlých dušičiek. S a-teamom vychádzam veľmi dobre aj keď niekedy som až moc otravný :,). Novým hráčom sa snažím pomáhať, a nejakým spôsobom ich "ochrániť" od tých, čo hru úmyselne kazia. Veľa krát sa stane, že je na serveri niekto, kto robí hráčom zle, bezdôvodne ich zabíja a nadáva do VC. Ak som práve na serveri tak s tým nemôžem nič urobiť, len otravovať a-team zasielaním screenshotov a podobne. Chcel by som to zobrať do vlastných rúk bez pomoci a obťažovania ďalších..

Informace o mně (min. 30 slov) : Volám sa Šimon, mám za chvíľku 17 rokov a pochádzam z Čadce. Chodím na strednú priemyselnú školu informačných technológií v Kysuckom Novom Meste. Vo voľnom čase sa zaujímam o workout, chodenie vonku s kamarátmi, hrávanie počítačových hier medzi ktoré patrí práve CS:GO, alebo moje obľúbené počúvanie hudby. Na csku mám niečo cez 2,4k hodín a stále ma to strašne baví čo sa týka aimu ale samozrejme aj čo sa týka wardenovania a rebelovania. Som priateľský ku všetkým, ktorí mi to vedia vrátiť späť a viem si udržať chladnú hlavu aj vo veľmi ťažkých situáciách.

Server : Jailbreak

VIP/SPONZOR : Žiadny

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron