Žiadosť o post Admina

1
NICK: Lixno(O)
STEAM ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199093056143/
Odohratý čas: 16hodín
Skúsenosti: Moje skúsenosti sú ešte za čias cs 1.6 alebo aj terajšieho GO kedy som bol adminom na 1.6 na webe Kotelna to je aj 7rokov do zadu keď som mal 17 rokov čiže ovládam komandy aj všetko okolo adminovania aj ked to bolo do zadu pár rokov. Na GO som bol adminom ale to bolo pred 4 rokmi kedy sa akurát všetko okolo toho menilo a nakoniec sa aj nemenovaná stránka zrušila.
Dôvod prečo sa hlásim na admina: Chcel by som si to znova vyskušať a podľa vášho úsudku by som bol aj vďačný keby ste mi dali príležitosť pomôcť chránit server a aj komunitu ludí na servery kde by som bol si myslím prospešným a dobrým vo vedení ľudí či už pri komunikácií aby sa nenadávalo ale aj aby sa aj dobre cítilo na vašich serveroch :)).
Informácie o mne: Ahojte Volám sa Oliver. Mám 24 rokov. Venujem sa futbalu ten hrávam od mojich 6 rokov čiže zálubu v športe bližšie k futbalu mám veľkú pretože hrávam futbal profesionálne dávnejšej dobe to bolo za FC PETRŽALKU kam som prešiel od U19 do A mužstva za čo som hrdý. Som spoločenský a s ´´kľudom vyrovnaný človek´´ :D.
Čiže vo voľnom čase som sa naspäť vrátil ku CSGO a mal by som aj veľa času a energie dávať pozor na server od negatívnych a cheaterských druhov obyvateľstva ;) .
SERVER: Public
VIP/SPONZOR: VIP som mal dávnejšie zakúpené práve teraz som PLEB :roll: :lol: .
Ďakujem za váš čas a pochopenie prečítať si tento príspevok.
Vopred ďakujem za odozvu a prajem pekný deň :) .
Váš Lixno(O)
click here

Re: Žiadosť o post Admina

2
NE

+věk splnuje
-čas nedostatečný čas
?chování
-pravidla neznalost pravidel (např.: Plant B až za stavu 5CT)

Když si už žádáš o admina tak aspon si něco zjisti.
Retired Admin of Public ;)

Re: Žiadosť o post Admina

3
Prepáč starký že si tam bol na to aby si sa o tu situaciu postaral a vedel som že sme 3vs5 poslal som otazník a ides hned do mna ze neviem ako čo :D dobre ty

God bless your soul
click here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron