Žádosot o Admina CS:GO

1
Žádost o Admina

Jméno/Nick in game: David / dejvv

Věk: 18

SteamID: STEAM_1:0:109936099
faceit link: https://www.faceit.com/en/players/dejvv0_0

Odehraný čas: Retake 2 - 2 dny

Zkušenosti s adminováním: Nechci nic obkecávat, takže to vemu stručně; na tomto serveru, trávím poměrně dost času a nemám důvod hrát na jiným. Takže ohledně zkušeností s adminováním se problematika má tak, že nemám žádné, ale rozhodně se rád přiučím.

Důvod, proč se hlásím na admina: Jak jsem již zmínil, trávím zde mnoho času a rád bych se alespoň z malé části postaral o co možná nejlepší atmosféru a chod tohoto severu. Tím myslím dohled na to, aby komunita lidí byla co nejlepší - myšleno žádné nadávky, nonstop spamování různých neadekvátních proslovů ve voice chatu, urážky, nadávky hroty. Prioritou je samozřejmě zajistit aby se zde nevyskytovali hráči co budou používat různé cheaty nebo jakékoliv podpůrné programy na úkor ostatních.

Informace o mně: S lidmi na serveru se snažím, vycházek pokud možno co nejvíce přátelsky. Jinak pro informaci jsem z Jihomoravského kraje z města Brna, chápu jakoukoliv srandu a nezastávám toxicitu.

Server: Retake 2

Předem děkuji za odpověď či jakoukoliv reakci.
dejvv

Re: Žádosot o Admina CS:GO

3
Neprijatý.
Zdravím, odporúčam ti podať si tú istú žiadosť na server Retake 1 alebo Retake 3 Only pistol, kde by sa dobrý admin zišiel. Za pochopenie ďakujem.


/LOCK/
CO-OWNER
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron