Žádost o academyho

1
Žádost o Akademika

Nick : ❟❛❟Ichigo❟❛❟

Věk : 14 (žádám o výjimku)

SteamID : STEAM_1:1:583814591

Odehraný čas : Po resetu 4 dny před resetem přibližně týden.

Zkušenosti s adminováním : V nedávné době jsem vlastnil zakoupeného academy, takže si myslím že by jsem měl umět dávat příkazy, adminovat apod. Kuro mi také posílal stránku na příkazy a odpozoroval jsem co se jak má dělat od různých adminů.

Důvod, proč se hlásíš na admina : Chtěl bych pomoci serveru tím, že když tam bude nějaký hráč který neumí wardenovat tak mu to řádně vysvětlit, vyřešit nečí problém, udržovat server bez toxických hráčů a kdyby na serveru nebyl žádný admin tak tam udělat nějaký pořádek. Ovládám hlavně jazyky češtinu a angličtinu, takže když na serveru bude člověk z jiné země než Česko nebo Slovensko, tak mu mužů poradit, nebo mu vysvětlit, že je to Česko-Slovenský server.

Informace o mně (Minimálne 30 slov) Jmenuji se Lukáš, narodil jsem se 13. 6. 2006, bydlím v Boru u Tachova, ve svém volném čase rád sportuji (hraju florbal) nebo hraju počítačové hry jako csgo (od roku 2018), valorant apod. Myslím si že jsem na serveru celkem dost aktivní takže by mohl být na serveru pořádek. Ve všech situacích se snažím být přátelský. Ovládám hlavně jazyky češtinu a angličtinu.

Server : Jailbreak

VIP/SPONZOR : Sponzor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron