Re: Žiadosť o UB

11
Po zkouknutí dema si myslím, že je tento hráč legit a nechápu kvůli čemu dostal(a) permaban za "multihack".
Image

Re: Žiadosť o UB

13


od prvního momentu toho dema mi bylo jasné že ten bhop je nějaký až moc dobrý.
i když server má airacc na 1000 tak mi přišlo že prostě hráč neztrací rychlost kterou by měl pokud nepoužíval script. a tak jsem si celé demo pustil v 10% rychlosti. na ty strafy které tam dávaš máš až dost velký gain. to dokáže lepší hráč který se aktivně věnuje jakémukoliv jump based movement server (bhop,kz,hns,) ty jsi ale na publicu na kterém se nemůžeš soustředit plně na strafing takže si nemyslím že tvůj celkový movement byl něják legit.
minimálně máš AHK které je stále zde banovatelné.
+potom tam je moment kdy ty na random flickneš mezi 2 Tčka které jsou na second midu uplně na random a nedává to smysl ani pro movement.
a nemyslím si že s 311 hodinama budeš extremně dobrá v movementu.

Re: Žiadosť o UB

14
Pretože človek nikdy nemá šťastie na bhop ... a nechápem prečo by som sa nemohla sústrediť na movement xD

Re: Žiadosť o UB

17
Takže 1. Ten frag na mide bol čisto legit a keď hrač vyšiel na ten mid tak som sa zastavila pretože som mala mindset, že pushnem aps a budem držať "a" ale keďže peakol mid stlačila som d, a zastavila som... Mimochodom demá su 16 alebo 32 tickové takže flick, ktorý som dala nebol vidieť. Je to 20ms lebo demo má 16/32tick prepočítaj si to na 128ticks. 2. Ten flick na boiler bol preto lebo mám malu podložku a potrebovala som si dať myšku na stred(je to debilná obhajoba ale kľudne zašlem foto). / alebo som počula teamata v apoch a myslela si, že to je Tčko ja si to už nepamätám. 3. Ohľadom toho velocity boli to normálne strafy nič čo by trebalo extra trénovať. A to prepikovanie na konci akože nechápem sú to všetko normálne peaky kedy si preaimujem atď... Keď už tak podľa mňa by sa ban nemal udávať na základe 2 kôl..

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron